Ta med en bok på din resa

Försvinn i en resa om kärlek och åtrå

Att ha med en bok på din resa kan vara bra både om du sitter och väntar på ditt flyg, båt eller buss. Eller när du ligger i solstolen, under palmerna eller bara kopplar av. Ja, en bok är bra att ha med sig vart man än reser. Tycker du om att läsa om kärlek och åtrå,  sexuella spänningar mellan personer som inte får vara tillsammans och Ibland är lusten och känslan starkare än förnuftet. Då tycker jag att du ska läsa Den jag var som är skriven av Emelie Rudolph. Personerna i boken bor på Österlen där också Emelie är uppvuxen.

 

Ta med en bok på din resa
Ta med en bok på din resa

Emelie Rudolph finns på Siljans Måsar

Tycker du det låter intressant kan jag tala om att du kommer att läsa ut dessa 384 sidorna fortare än du egentligen vill. Nedan följer några rader från boken:

“Jag drömmer, så måste det vara … Men varför är min kropp stel och frusen? Naglarna rispar i betongen när jag kämpar med att få liv i fingrar.na Nej, detta är ingen dröm … kylan och smärtan i kroppen är verklig.”

Cazira vaknar upp, blåslagen på ett tak i det sargade Gärsnäs. Med minnesförlust och en värkande kropp tar hon sig mot ljusskenet i horisonten för att söka hjälp. Där möts av eldar och frän lukt av brända kroppar som får henne att vilja kräkas. I mitten av allt elände står Marco, skräckslagen av att se henne framför sig. Hans reaktion gör henne illa till mods men Cazira ser ingen annan utväg än att följa den mystiska mannen som verkar veta vem hon är. Hade hon kommit ihåg vem han var, skulle hon nog tagit hans liv där och då …

Emelie Rudolph är en ung författarinna som är uppvuxen på Österlen. Efter att ha flyttat hemifrån redan vid 16 års ålder och pluggat på ett golfgymnasium flyttade hon hem och startade både ett eget företag och köpte sig ett hus. Där ägnar hon sig åt att både skapa, tatuera och måla. Men också att skriva.  Hos Siljans Måsar hittar du denna bok men också många andra böcker som du kan ta med dig på din resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *