Vad gör man på ett SPA?

Det finns många alternativ

Jag vet en del som har fått ett SPA-paket i julklapp av nära och kära. Och för er som inte har varit på ett Spa kanske ska ta ett besök med din partner eller kanske själv. För det är både avkoppling och en upplevelse. Och när det gäller Spa kan du både få avkoppling, god mat och dryck. Det beror alldeles på vad du vill uppnå med ditt besök. Men det finns faktiskt några som inte riktigt vet vad man egentligen kan göra på ett spa. Och det beror lite på vad du vill spendera för dig själv och din partner eller ge bort som en gåva. Och vilket utbud det finns där du bor eller vill boka.

Vad gör man på ett SPA?

Har du ett stressigt jobb och bara vill ha avkoppling, behandlingar och äta en god mat så kan du självklart välja det. Eller slår du stort med poolbad, bubbel och mat på rummet. Det är helt upp till dig. När det gäller behandlingar kan du få massage från topp till tå, få underbart lena fötter och händer samt att få en härligt uppvärmt kropp efter en massage.

Vad du ska ha med dig beror helt på vad du ska göra så kolla upp både badkläder och morgonrock när du valt ditt ställe. På vissa ställen får du tillgång till allt och vissa ska du ha med dig allt själv. I dag finns det många hotel som erbjuder spa behandlingar. Samtidigt som du sover över på hotellet efter en god bit mat. Så har du ett hotell i närheten och vill göra något speciellt under en helg och bara koppla av – ring eller gå in på deras sida för att se vad dom har att erbjuda.

Tänk på detta innan du går på SPA:

  • Ta med dig en vän du trivs med som inte babblar sönder dig
  • Stäng av din mobil så att du verkligen får slappna av ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *