Vad förväntar du dig av hotellet?

Man måste läsa det finstilta också

Att planera en resa är alltid kul och man vill att dom som ska med på resan får det som förväntas. Något som jag har lärt mig efter att ha bokat en resa är att man måste läsa det finstilta om hotellet, och kanske titta på en karta var hotellet ligger. För några år sedan bokade jag en resa som det stod att det skulle vara havsutsikt. Trodde jag i alla fall, men så var det inte när jag väl var på plats. Vi gick ut på balkongen och långt borta såg vi havet. Vad förväntar du dig av hotellet?

Vad förväntar du dig av hotellet?
Vad förväntar du dig av hotellet?

Efter att ha tittat vad det stod om hotellet så stod det “vissa rum har havsutsikt”. Ja, det var en helt annat sak, men resan blev trevlig ändå.

Glöm inte att läsa “om hotellet

Dom flesta resesidorna man tittar på har nu en mer utförlig lista på hur hotellet ser ut, vad som ingår och också kundomdömen. Man kanske inte ska riktigt lita på dom sistnämnda har jag själv märkt, men är ändå en fingervisning.

Vad förväntar du dig av hotellet?

Vi hade inte så långt att gå till stranden som det kanske ser ut på det första kortet utan kunde gå ner på fem minuter utan problem. När man är på semester så är man inte så mycket på hotellrummen utan är för det mesta utomhus. Det brukar också finnas olika storlekar på dom olika rummen och det är alltid trevligt att ha ett sovrum och ett vardagsrum. En del hotell har också valmöjligheter att välja mellan lägenhet med en liten kokvrå eller hotellrum med måltider inkluderade.

Det som också kan vara bra att kontrollera är om du behöver ta med dig adapter. Det för att kunna ladda mobil eller använda en fön. Vissa hotell brukar sälja dessa, men dom kan vara så mycket dyrare där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *